Daniel Wellington Horloge

Koop nu jouw Daniel Wellington horloge extra voordelig tijdens de sale op Wowwatch.nl

Daniel Wellington
Daniel Wellington 0902DW Dameshorloge
€--,-- €--,--
Daniel Wellington 0204DW Herenhorloge
Daniel Wellington 0902DW Dameshorloge
Daniel Wellington 0204DW Herenhorloge
€--,-- --,--
Gratis Verzending
Bekijken »
Daniel Wellington Horloge

Daniel Wellington Horloge

Minimalistisch en verfijnd. Dat zijn typische kenmerken voor een Daniel Wellington horloge. De stijlvolle horloges zijn altijd voorzien van een lerenbandje of kleurrijk nylon bandje. Wil je een keer wisselen van stijl? Dan kun je eenvoudig van horlogebandje switchen. Koop dus snel jou Daniel Wellington horloge voor dames of heren extra voordelig op Wowwatch.nl! 100% origineel en altijd 2 jaar garantie!

Een Stijlvol Daniel Wellington Horloge vind je bij Wowwatch

In 2017 was Daniel Wellington nog een van de snelst groeiende horloge merken in Europa. Dat is ook niet zo gek. De Daniel Wellington Horloges zijn er heel stijlvol uit en je kunt bovendien altijd van horlogebandje wisselen. Van vintage 'NATO' bandje tot lerenbandje, voor iedere gelegenheid kun je een Daniel Wellington Horloge is er een geschikt horloge bandje. Zo kun je jouw horloge altijd aanpassen aan jouw outfit. Handig toch? Koop nu jouw nieuwe horloge tijdens de Daniel Wellington sale op WowWatch.nl

Nato Straps

De horloges van Daniel Wellington staan bekend om de zogenaamde 'NATO straps'. Deze werden voor eerst gebruikt door de Britste Marine in de jaren '70 en zijn sindsdien doorontwikkeld. Tijdens een reis van oprichter Filip Tysander ontmoette hij een Brit die een horloge droeg met nog een oud versleten NATO bandje. De naam van de Brit: Daniel Wellington. Hij raakte meteen geinspireerd om zijn eigen horlogelijn te ontwikkelen door zijn tijdloze stijl. Na zijn reis ging Filip Tysander meteen aan de ontwerptafel om verschillende horloges en horlogebandjes te ontwerpen. En toen zijn de Daniel Wellington Horloges geboren.

WowWatch.nl is trotse dealer van Daniel Wellington horloges

WowWatch.nl is een van de verkoopkanalen van Daniel Wellington horloges. Alle DW horloges zijn 100% origineel, hebben altijd 2 jaar garantie en worden binnen Nederland gratis verzonden. Met ervaring sinds 1915 en een laagste prijsgarantie weet jij dat je bij WowWatch.nl aan het juiste adres bent. Achteraf betalen via AfterPay is mogelijk.