De stichting


ZO!City is ontstaan als initiatief van Saskia Beer (voorheen Glamourmanifest), die zich sinds 2010 het lot van Amstel3 aantrok. In de loop van de jaren is een grote, diverse en actieve community opgebouwd met een cultuur van transparantie, samenwerking en gezamenlijk eigenaarschap. Het gebied is geleidelijk op de kaart gezet bij zowel bestaande als nieuwe doelgroepen als een plek vol kansen en mogelijkheden. Deze nieuwe werkwijze heeft landelijk veel aandacht en navolging gekregen.

In 2017 is Stichting ZO!City ontstaan. De stichting heeft een bestuur en een Raad van Advies die de taak heeft om toezicht te houden op het beleid van de stichting en deze met advies terzijde te staan. De bezetting van de Raad van Advies is enkele belanghebbenden in het gebied, aangevuld met (wetenschappelijke) experts op het gebied van innovatie en transitie binnen de stedelijke gebiedsontwikkeling.

Maak kennis met het team en de organisatie van stichting ZO!City.

camera beveiliging van Camerainstallatie.nl beveiligingscamera

Voor scherm reparatie, batterij vervangen en overige reparaties kunt u bij ons in de winkel langskomen, met of zonder afspraak. Ook kunt u uw kapotte toestel naar ons opsturen, wij sturen deze dan weer gerepareerd en heel naar u terug, iphone scherm vervangen breda

essenza dekbedovertrekken

dak isoleren amersfoort , dakrenovatie naarden

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen in Voerendaal wilt u dat dit professioneel en correct gebeurt. Fer Haas Makelaar Voerendaal helpt u graag. Wij zijn reeds sinds 2002 actief in het bemiddelen van onroerend goed. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO en staan met ons kantoor voor kwaliteit, deskundigheid, vakmanschap, integriteit en betrouwbaarheid.

aankoopmakelaar Almere en Lelystad die met liefde voor huizen en mensen graag voor u aan het werk gaat. Wij weten door onze nuchtere blik en hedendaagse werkwijze bij iedere opdracht de juiste doelgroep te bereiken.