Skeleton Horloges

Emporio Armani
Emporio Armani AR60007 herenhorloge
€--,-- €--,--
Prachtig elegant Emporio Armani AR60007 herenhorloge. Skeleton horloge voor de stijlvolle man.
Emporio Armani AR60007 herenhorloge
Prachtig elegant Emporio Armani AR60007 herenhorloge. Skeleton horloge voor de stijlvolle man.
€--,-- --,--
Gratis Verzending
Bekijken »
Skeleton Horloges

Skeleton Horloges: 

je hebt ze vast wel eens gezien, horloges waar je het uurwerk van kunt zien. Je ziet alle radertjes en tandwielen nauwkeurig aan het werk. Tegenwoordig heeft bijna ieder merk heeft wel een aantal van dit soort skeleton horloges in hun assortiment. Denk maar eens aan de Invicta 924. Maar ook de AR6008, AR1980 of de AR1946 uit het assortiment van Armani. En natuurlijk mogen we de skeleton horloges van Thomas Earnshaw niet vergeten.

Uurwerk van de Skeleton Horloges:

Veruit de meeste skeleton horloges zijn voorzien van een automatisch uurwerk. Je leest het goed, een batterij heb je dus niet meer nodig. Het uurwerk draait op kinetische energie. Het horloge kan zichzelf dus opwinden door middel van jouw bewegingen.

Tekst onderin.

De mooiste, stoerste en goedkoopste skeleton horloges vind je bij WowWatch.nl

 Skeleton horloges hebben van nature al een zeer luxe uitstraling. Dit in combinatie met het unieke uurwerk en verfijnde afwerking zorgt ervoor dat jij zeker indrukt maakt met jouw Skeleton horloge.

Top 5 Skeleton Horloges:

1 Thomas Earnshaw ES-806204
2 Empori Armani AR1946
3 Invicta 924
4 Thomas Earnshaw ES-806207
5 Emporio Armani AR60008

Onze collectie Skeleton horloges

Op dit moment zijn al onze skeleton horloges in de sale. Bespaar nu tot wel 150 euro op jouw nieuwe skeleton horloge. Het maakt niet uit of je nu kiest voor de skeleton horloges van Armani, Invicta of Thomas Earnshaw 1 ding is namelijk zeker: deze horloges stellen nooit teleur!

WowWatch.nl is trotse dealer van Skeleton Horloges

WowWatch.nl is een van de verkoopkanalen van Skeleton horloges. Alle horloges zijn 100% origineel, hebben altijd 2 jaar garantie, worden geleverd met certificaat van echtheid én worden binnen Nederland gratis verzonden. Met ervaring sinds 1915 en een laagste prijsgarantie weet jij dat je bij WowWatch.nl aan het juiste adres bent. Achteraf betalen met AfterPay is mogelijk.