Automatische Horloges

Geen producten gevonden...
Automatische Horloges

Automatische Horloges

in tegenstelling tot horloges met een quartz uurwerk heeft een automatische horloge géén batterij. Een automatische horloge wordt aangestuurd door de polsbewegingen van de drager. Echte horlogeliefhebbers hebben vaak een voorkeur voor deze automatische horloges.

Voor en nadelen van de automatische horloges

een horloge waarvan de “batterij’ nooit leeg gaat. Dat klinkt misschien fantastisch meer automatische horloges kennen zowel voor al s nadelen. We zetten ze even op een rij:

Voordelen automatische horloges

-Er is geen batterij die vervangen dient te worden
-Doordat het uurwerk niet open gemaakt hoeft te worden zal de waterdichtheid altijd intact blijven

Nadelen automatische horloges

-Als je deze een tijdje niet meer draagt dan gaat hij stilstaan
-Na verloop van kan de horloge enigszins achterlopen en afwijken van de daadwerkelijke tijd

De mooiste, authentieke en goedkoopste automatische horloges vind je bij WowWatch.nl

Zoals gezegd kiezen echte horloge liefhebbers vaak voor een automatische horloges. Deze hebben van nature al een bepaalde charme die je niet kunt weerstaan. Tijdelijk zijn alle automatische horlogesin de sale bij WowWatch.nl Maak gebruik van onze tijdelijke actieprijzen en sla nu je slag op WowWatch.nl

Top Automatische Horloges:

1 Emporio Armani AR1945
2 Invicta 3045
3 Thomas Earnshaw ES-804304
4 Emporio Armani AR60008

Onze collectie Automatische horloges

Op dit moment hebben wij meer dan 50 verschillende automatische horloges in ons assortiment. Bekijk gerust eens onze Emporio Armani, Invicta of Thomas Earnshaw collectie. Gegarandeerd dat wij meerdere horloges aanbieden die geheel naar jouw wens zijn.

WowWatch.nl is trotse dealer van Automatische Horloges

WowWatch.nl is een van de verkoopkanalen van automatische horloges. Alle horloges zijn 100% origineel, hebben altijd 2 jaar garantie, worden geleverd met certificaat van echtheid én worden binnen Nederland gratis verzonden. Met ervaring sinds 1915 en een laagste prijsgarantie weet jij dat je bij WowWatch.nl aan het juiste adres bent. Achteraf betalen met AfterPay is mogelijk.