100% originele merkhorloges
Altijd 2 jaar garantie
Gratis verzending binnen Nederland
Laagste prijs garantie
Eigen winkel & Ervaring sinds 1915
Achteraf betalen met AfterPayTW Steel Horloges

TW Steel horloges zijn horloges met karakter. TW Steel staat niet voor niets voor 'The Watch in Steel'. Het Nederlands bedrijf heeft een missie: horloges verkopen die iets extra's toevoegen aan het leven van de dragers. De TW steel horloges zijn vooral bekend om hun grote uurwerken. Onder andere Valentino Rossi, David Coulthard en Mick Doohan zijn groot fan van TW steel horloges. Koop dus nu jouw unieke TW Steel horloge met extra hoge korting bij Wowwatch. 100% origineel en altijd 2 jaar garantie.

Maak een statement met een TW Steel horloge

'It's not a watch, it's a statement.', de woorden van TW Steel zelf. De TW Steel horloges zijn dan ook echt een statement. Met grote en robuuste uurwerken is het een eyecatcher voor iedere man. Profiteer dus vandaag nog van de TW Steel Sale op Wowwatch.nl!

De Nederlandse roots van TW Steel horloges

Slecht een kort gesprek in 2005 over grote horloges zorgt voor het ontstaan van TW Steel horloges. De Nederlander Ton Cobelens ontwierp thuis zijn eerste collectie grote horloges, de TW01, TW02, TW 03 en de TW04. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldmerk mede dankzij zijn zoon Jordy Cobelens. Samen hebben ze de TW Steel horloges gebracht tot waar ze nu staan: in 100 landen en ruim in 5.000 winkels!

WowWatch.nl is trotse dealer van TW Steel horloges

WowWatch.nl is een van de verkoopkanalen van TW Steel horloges. Alle horloges zijn 100% origineel, hebben altijd 2 jaar garantie en worden binnen Nederland gratis verzonden. Met ervaring sinds 1915 en een laagste prijsgarantie weet jij dat je bij WowWatch.nl aan het juiste adres bent. Achteraf betalen via AfterPay is mogelijk.