Verzending door WowWatch

Horloges die besteld zijn bij WowWatch zullen indien op voorraad dezelfde dag verzonden worden. De levertijd kan per horloge afhangen, dit staat er daarom altijd heel duidelijk bij vermeld.

De meest gangbare levertijden van WowWatch zijn:

  • Indien voorradig op werkdagen voor 22:30u besteld, betekent levering volgende dag
    Indien niet voorradig, leveren wij binnen 3 tot 5 werkdagen


Mocht er onverhoopt een verschuiving van levertijd ontstaan, zullen wij je daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte brengen.

--

Gratis retourneren aan WowWatch

Blijkt een horloge toch net niet helemaal naar wens, dan kun je deze naar ons terugsturen. Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop - mits aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan - en zonder opgaaf van reden.

Retourvoorwaarden:
- Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling
- Horlogebanden mogen niet zijn ingekort
- Het artikel dient compleet te zijn, zoals deze ook door ons is geleverd (incl. boekjes, doos, labels etc.)
- Het artikel dient, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggezonden te worden. De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken. Labels, stickers, kaartjes & beschermfolies mogen niet verwijderd worden.

Hoe geef je een retour aan:
Om een order te kunnen retourneren moet je als klant geregistreerd zijn. Als er een order geplaatst is als gast, moet je je met hetzelfde e-mailadres registreren om het gastaccount om te zetten naar een klantaccount.

1. Maak een account aan met het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Wanneer je vervolgens inlogt, staat jouw orderhistorie automatisch voor je klaar.

2. Klik links op "mijn bestellingen" en klik vervolgens op "bekijken" naast de order waarvan je de artikelen retour willen sturen.

3. Nu kom je in het overzicht van de betreffende order terecht. Hier kan rechtsonderin op de knop "Artikelen retourneren" geklikt worden om de retourzending aan te maken.

4. Je wordt doorgestuurd naar een pagina waar je de retourzending kunt instellen. De eerste stap is aangeven welke producten retour gestuurd worden. Dit wordt gedaan door het aantal aan te geven in het drop-downmenu. Producten die je willen houden, laat je op 0 staan.

5. De volgende stap is aangeven waarom de betreffende producten retour gestuurd worden.

6. Vervolgens klik je rechtsonderin op Verstuur.

Je ontvangt van ons binnen een dag een retourlabel via de mail (check ook je spambox) waarmee je het pakketje gratis kunt retour zenden. Als je een nieuw artikel toegestuurd wilt hebben, kun je dit ook aangeven.

Afhandeling
Vanaf het moment dat je retournering bij ons in goede orde is ontvangen zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 5 dagen, het aankoopbedrag aan je terugbetalen.
De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaalt.
Verkeren de producten niet in 'nieuw' staat, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw ter verkoop aan kunnen bieden in onze webshop, dan nemen we contact met je op over de afhandeling. In dat geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht, zoals hierboven reeds genoemd.