Ook voor (klein) onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres! Kijk hieronder alvast waar je bij ons voor terecht kunt. Let op: heb je een horloge bij onze webshop gekocht en ben je niet in staat om langs te komen? Geen enkel probleem! Neem even contact met ons op en we gaan het voor je regelen. 

  

Batterij vervangen

Is je batterij leeg en wil je zelf geen risico lopen bij het vervangen van de batterij? Geen enkel probleem! Dat begrijpen wij heel goed. Kom in dat geval even naar onze winkel en we vervangen de batterij terwijl je wacht. 

Waterdicht maken van  horloge

Heb je een waterdichte horloge en is deze om wat voor reden dan ook open geweest? Bijvoorbeeld omdat je batterij vervangen moest worden of wegens ander onderhoud? Dan is het belangrijk dat je deze ook weer goed laat afsluiten. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat er alsnog water of vocht binnenkomt en ben je erger af. 

Horlogeband schakels verwijderen of toevoegen

Is je horlogeband net iets te lang? Of net iets te kort? Dan kun je natuurlijk bij ons (online) een horloge inkorter bestellen waarmee je dit zelf eenvoudig kunt oplossen: klik hier óf kom gerust even langs in onze winkel. Wij verwijderen of voegen de schakels toe terwijl je wacht. Tip: als je een horloge aanschaft kun je het beste meteen een inkorter erbij kopen. De kosten zijn €5,95 dus die zijn te overzien.