Retourneren

Is uw horloge nog niet verstuurd en wenst u uw horloge te annuleren dan is dit mogelijk binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. Voor annuleringen binnen 14 dagen hoeft u geen geldige reden op te geven. U kunt dan contact op nemen met info@wowwatch.nl.

RETOURNEREN

Gratis retourneren aan watches4watch

Wens je een horloge te retourneren dan is dat natuurlijk mogelijk. Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop, mits aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan, zonder opgaaf van reden. 

Retourvoorwaarden:

- Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
- Horlogebanden mogen niet zijn ingekort.
- Het artikel dient compleet te zijn, zoals deze ook door ons is geleverd (incl. boekjes, doos, labels etc.)
- Het artikel dient, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggezonden te worden. De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken. Labels, stickers, kaartjes & beschermfolies mogen niet verwijderd worden.

Hoe geef je een retour aan:

Om een order te kunnen retourneren stuur je een mail naar service@wowwatch.nl met hierin je bestelnummer en het merk en model van het betreffende horloge dat je wil retourneren.

Je ontvangt van ons binnen een dag een retourlabel via de mail waarmee je het pakketje gratis kunt retour zenden. Als je een nieuw artikel toegestuurd wilt hebben, kun je dit ook aangeven. 
Afhandeling:
WOWwatch zal uiterlijk binnen 14 dagen na het moment van ontbinding
het aankoopbedrag terugstorten. WOWwatch behoud het recht met wachten van de terugbetaling tot het moment dat de producten terug zijn ontvangen of tot de klant aangetoond heeft deze te hebben teruggestuurd. De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaalt (voor zover mogelijk).

Het is voor de beoordeling van het horloge niet nodig om labels, stickers, kaartjes & beschermfolies van het horloge te verwijderen. Verkeren de producten niet in 'nieuw' staat, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw ter verkoop aan kunnen bieden in onze webshop, dan nemen we contact met je op over de afhandeling. In dat geval is het mogelijk dat de waardevermindering verrekend wordt met het terug te storten bedrag.