100% originele merkhorloges
Altijd 2 jaar garantie
Gratis verzending binnen Nederland
Laagste prijs garantie
Eigen winkel & Ervaring sinds 1915
Achteraf betalen met AfterPayBjorn Hendal horloges

Elegant, klassiek en eenvoudig. Zo kun je de herenhorloges van Bjorn Hendal het beste omschrijven. De horloges zijn geinspireerd op de eerste chronograafhorloges uit de jaren 40/50 en dat zie je terug in het design. Mede hierdoor worden de horloges vaker omschreven als 'New Vintage'. Koop nu jouw eigen 'New Vintage' horloge van Bjorn Hendal bij WowWatch.nl

Vind jou Authentieke Bjorn Hendal horloge bij Wowwatch

Bjorn Hendal maakt vooral klassieke horloges geinspireerd door de vroege jaren 1940 en 1950. De horloges kenmerken zich door een typisch Zweeds design: rust en eenvoud. De horloges zijn daarmee mooie elegante horloges voor iedereen. De diameter van de horloge is echter iets groter dan in de jaren 40/50. Daarom spreekt men bij de Bjorn Hendal horloges ook vaak over 'new vintage'.

Bjorn Hendal is onderdeel van het Duitse merk Blancier. Blancier kent al een langere geschiedenis in het maken van horloges. Bjorn Hendal bestaat echter nog niet zolang, al doet de uitstraling van de horloges anders vermoeden. Sinds 2014 worden de Bjorn Hendal horloges pas geproduceerd.

WowWatch.nl is trotse dealer van Bjorn Hendal horloges

WowWatch.nl is een van de verkoopkanalen van Bjorn Hendal horloges. Alle horloges zijn 100% origineel, hebben altijd 2 jaar garantie en worden binnen Nederland gratis verzonden. Met ervaring sinds 1915 en een laagste prijsgarantie weet jij dat je bij WowWatch.nl aan het juiste adres bent. Achteraf betalen via AfterPay is mogelijk.